Як дізнатися, під якими іменами ви записані в чужих телефонах

Завжди цікаво дізнатися, що про вас насправді думають оточуючі, і заглянути в чужі записи. Виявляється, є спосіб дізнатися, під яким ім’ям вас (і ваших друзів) записали в телефонні книги смартфонів.

Допоможе в цьому додаток NumBuster. Основна його функція – захист від небажаних дзвінків. NumBuster веде базу даних номерів спамерів, колекторів та інших особистостей, з якими безумовно не захочеться говорити. Але є у програми і бонусна фіча. Кожен, хто встановлює її собі на смартфон, ділиться з сервісом власної телефонною книгою, включаючи імена абонентів. Завдяки цьому, можна подивитися, як вас «кличуть» записних книжках всіх, хто коли-небудь користувався NumBuster.

Програма існує тільки у версії для Android. Не намагайтеся знайти її в App Store для iPhone – пошук дасть кілька результатів, але все це – наслідувачі. Після установки, потрібно прийняти всі умови (так, ви теж віддасте свою телефонну книгу) і активувати обліковий запис, прийнявши автоматичний дзвінок або SMS з кодом.

Після цього на головному екрані натисніть кнопку «Мій профіль». На екрані профілю буде кнопка «ШПИГУН». Натискайте – і побачите імена, під якими ви записані.

Releated Post