Новини та чутки тижня про IPhone X

Які ж новини Apple за попередній тиждень залучили максимальну увагу – в огляді Fortune:

1. Виступаючи нещодавно на конференції New Yorker TechFest, Ів заявив, що Apple знадобилося п’ять років для переходу від концепції iPhone Х до кінцевого продукту. Він додав, що у компанії були прототипи, які не спрацювали, і “в переважній більшості циклів розробки все, що у нас було, було провалом”. Поставки IPhone X почнуться з 3 листопада.

2. В інтерв’ю японському сайту моди Brutus Casa минулого тижня Ів сказав, що iPhone X породив “набагато більші ідеї”, над якими вже працює його компанія. Він не сказав точно, які вони були, але натякнув, що вони можуть знайти своє відображення в майбутніх iPhone. Він назвав iPhone X “початком нової глави” в розробці iPhone.

3. Дослідник безпеки Фелікс Краузе заявив минулого тижня, що мобільна операційна система iOS від Apple дозволяє розробникам додатків створювати спливаючі вікна, які виглядають ідентичними тим, які Apple запитує у користувача, коли останній хоче купити додаток або отримати доступ до їх сховища iCloud. Краузе побоюється, що розробники шкідливих програм можуть обдурити нічого не підозрюють жертв і змусити передати свої паролі, створивши спливаючі вікна, які виглядають як законні попередження Apple. Apple ще не відповіла на питання Краузе.

Releated Post