Скільки ви знаєте про технологію Face ID в смартфонах DOOGEE?

Розпізнавання облич стало ще більш популярним з випуском iPhone X, і ми впевнені, що розпізнавання осіб стане тенденцією для майбутньої індустрії смартфонів. Це результат кількох років розробки в галузі програмного забезпечення і датчиків AI.

У порівнянні з розпізнаванням відбитків пальців, які використовували в останні кілька років, смартфони з розпізнаванням осіб забезпечують більш зручний і простий спосіб розблокування, і ви більше не будете відчувати відмова при розблокуванні, коли ви торкаєтеся датчика вологими пальцями або рукавичками. Крім того, ваш мобільний телефон може бути легко розблоковано за допомогою підробленого відбитка пальця, але розпізнавання особи з великою кількістю параметрів особи викличе великі проблеми для тих, хто намагається розблокувати ваш телефон.

Розпізнавання облич завжди пов’язане з передовими технологіями і, отже, високою ціною. Вартість IPhone X становить 999 доларів США, а інші телефони Android з розпізнаванням осіб, такі як vivo X20 або xiaomi note 3, стоять набагато вище, ніж у тих, хто не застосовує технологію розпізнавання осіб.

Однак, DOOGEE MIX 2, безрамковий телефон реально доступний. Пристрій оснащений 5,99-дюймовим дисплеєм і заявлено, що в ньому буде доступна функція Face Unlock.

Releated Post