ПОРТАТИВНА BLUETOOTH-КОЛОНКУ BEOPLAY P2

Компанія Bang & Olufsen відома досить широким модельним рядом. У пристроях, пропонованих виробником, знайдуться і серйозні акустичні системи преміум-класу, і модульні концептуальні аудіо, і умовно недорогі портативні Bluetooth-колонки. Так новинка компанії Beoplay P2 покликана доповнити асортимент бездротових динаміків, що виділяються компактними розмірами, хорошою автономністю і фірмовим якісним звучанням.

 

Акустична система B & O Beoplay P2 отримала корпус овальної форми і виконаний в стилі мінімалізму дизайн. Для його виготовлення використовувалися полірований алюміній, шкіра, елементи з полімерних матеріалів. Пристрій з округленими торцями пропонується в трьох колірних рішеннях: чорному, пісочному і блакитному.

Що стосується технічних деталей, то незважаючи на свої кишенькові розміри (140 × 80 × 28 мм), колонка отримала два динаміка з вихідною потужністю по 15 Вт кожен. Таким чином виробник дає зрозуміти, що подібний формат аудиоустройств зовсім не означає обов’язковий компроміс між мобільністю та якістю звучання.

Releated Post