Samsung показала нове покоління Dual Pixel-камери: дебют в Galaxy S9?

Samsung анонсувала нове покоління сенсорів для мобільних пристроїв і інтернет речей (IoT) – Fast 2L9 і Slim 2X7 (докладніше про значеннях підрозділів ISOCELL читайте тут). Fast 2L9 продовжує традиції технології Dual Pixel.

Його дозвіл залишилося колишнім, а от розмір пікселів знижений до 1,28 мкм, що, за словами Samsung, забезпечить переваги технології Dual Pixel (надшвидка фокусування на дрібних статичних і відстеження рухомих об’єктів, поліпшена робота расфокусировки (боке) в порівнянні з іншими одинарними сенсорами та інше) в більш тонких пристроях без випирають елементів.

24-Мп Slim 2X7 є перший в світі сенсор з розміром пікселя нижче 1 мкм (0,9 мкм), при цьому заявлена ​​висока точність передачі кольору з низьким рівнем шумів і перехресних перешкод, а технологія Tetracell покликана забезпечити високу яскравість і деталізацію фотографій, зроблених в умовах поганого освітлення, за допомогою об’єднання чотирьох поруч стоять пікселів в один (аналог PureView).

Компактні габарити Fast 2L9 і ISOCELL Slim 2X7 дозволяють використовувати сенсори як для основних, так і для фронтальних камер. Не виключено, що обидва цих сенсора ми побачимо в подвійній камері Galaxy S9 на початку майбутнього року. Правда, сама Samsung не називає термінів доступності сьогоднішніх новинок.

Releated Post