Samsung планує продати 320 мільйонів смартфонів в 2018 році

Ринок смартфонів перестав рости стрімкими темпами, тому Samsung вирішила обійтися без наполеонівських планів на 2018 рік. Компанія націлилася на поставку 320 мільйонів пристроїв, що відповідає показникам минулого року. Зокрема, аналітики Strategy Analytics прогнозують продажі смартфонів Galaxy на рівні 319 мільйонів штук в 2017-м.

Кількість – не головне
Як повідомляють джерела з ланцюга постачальників, крім уже згаданих 320 мільйонів апаратів Samsung збирається реалізувати 40 мільйонів «дзвонилок», 20 мільйонів планшетів і 5 мільйонів носяться пристроїв. Незважаючи на очікуване скорочення ринкової частки, корейський гігант збереже звання найбільшого виробника смартфонів. При поточних результатах Apple і Huawei – близько 200 і 150 мільйонів пристроїв відповідно – лідерства Samsung нічого не загрожує.

Експерти додають, що Samsung не буде нарощувати продажі смартфонів за всяку ціну. Стратегія компанії спрямована на збільшення прибутковості бізнесу за рахунок продажів більш дорогих моделей. Не дивно, що лінійка Galaxy A 2018 року наблизилася до флагманів компанії.

Releated Post