Електронні гаманці від MasterCard захистять шифруванням даних

Генеральний директор платіжної системи MasterCard – Аджай Банга повідомив, що компанія має намір впровадити в електронний гаманець MasterPass технологію токенізаціі. Банга вважає систему шифрування даних кредитних карт важливим аспектом в системі безпеки платежів, передає PaySpaceMagazine.

«Ми вже впровадили систему токенізаціі в платіжній системі Apple Pay. В найближчому майбутньому плануємо впровадити технологію в електронний гаманець MasterPass, який використовується в 16 країнах світу », – прокоментував директор MasterCard.

Анджали Банга прогнозує, що через два роки технологія шифрування даних кредитних карт стане звичайним явищем в сфері електронної комерції.

У міру поширення безконтактних платежів, явище токкенізаціі ставатиме дедалі очевиднішим. Електронні гаманці будь то MasterPass або альтернативні продукти Visa або PayPal також будуть пропонувати цю технологію захисту платежів.

«Впроваджуючи нові технології в свої платіжні інструменти, MasterCard прагне розширити свій вплив на весь ланцюжок платежів, не обмежуючись клірингом, авторизацією і розрахунками. Платіжна система повинна надавати повний комплекс послуг до, під час і після операції », – додав Банга.

Releated Post