Огляд популярних бейблейдів Infinity Nado

Бейблейди – дитячі іграшки, які були створені після появи однойменного японського серіалу. Компанія Infinity Nado підтримала цю ідею та зробила значний внесок у розвиток гри з бейблейдами. Таким чином вибухово-популярна гра стала більш прогресивною та розвинотую. І діти в усьому світі змагають, модернізують свої іграшки та насолоджуються їхніми властивостями. Бейблейд дуже схожий механічно на наші дзиґи, проте вся ідея в правилах гри. Щоб зіграти, потрібне спеціальне поле та іграшки. Компанія Infinity Nado підготувала всі компоненти для успішної та веселої гри. Варто лише розглянути, що саме нам пропонують.

Граємо весело з Infinity Nado: огляд моделей

Для тих, хто лише починає свою історію у грі з бейблейдами, підійде набор: “Арена Auldey Infinity Nado комплект з двома дзиґами”. Такий комплект дає можливість відразу почати гру, адже без арени гра неможлива.

В наборі вже є дві дзиґи, тож можна кликати друга без вагань. Ще одна перевага цього комплекту у тому, що він універсальний для бейблейдів будь-яких виробників. Тобто на арені можуть змагатися будь-які дзиґи. Також невисокий борт дасть можливість все ж таки витіснити суперника з поля, задля перемоги. А той факт, що арена достатніх розмірів, дозволяє зібрати вдома цілу команду та влаштувати цілі змагання з бейблейду. І зараз ви можете придбати цю та інші іграшки у Львові та інших містах України в дитячому магазині Бісмарт за дуже приємними цінами.

Якщо ж ваша дитина вже “в курсі”, пропонуємо розглянути прогресивні моделі. Найкращою та найсильнішою серед усіх можна назвати іграшку “Пекельний Привид”. Пекельний привид заявив про себе як про найпотужнішого та унікального бійця. У набір входять відразу аж два Волчка, які розподіляються на три дзиґи. Такого ніхто не очікував! Це найавторитетніша модель серед усіх бейблейдів.

Проте є й інші моделі, які дуже добре себе зарекомендували. Наприклад, Дзиґа Infinity Nado Небесний Вихор від бренду Auldey. Це сильний боєць, який може перемогти цілу армію. Він виділяється сучасним дизайном та продуманим механізмом. Також пристрій запуску стане пріоритетом в арені. Окрім технічних переваг, дитина отримує і фізичний розвиток. Адже, бейблейди дуже добре розвивають дрібну моторику.

Не варто забувати про ще одну модель: “Дзига з пусковим пристроєм Auldey Infinity Nado Серія Атлетик Glittering Butterfly”. Його вирізняє наддовгий стартер, який робить бейблейд більш потужним. Ще одна позитивна здатність – ця модель може бути переобладнана та вдосконалена. Таким чином дитина сама може створити для себе ідеального бійця та пофантазувати. 

Ще один чудовий пристрій: “Дзига з пусковим пристроєм Auldey Infinity Nado Серія Спліт Shadow Shark та Delver Mec”. Якравий та оригінальний комплект з пристроєм запуску. Його перевага у тому, що один Волчок розділяється на дві дзиги, тож ви з такою іграшкою отримуєте велику вигоду.

Обирайте для своїх дітей найкраще та веселої вам гри!

Releated Post