Ноутбуки Dell: з двома екранами і для ігор

Dell представила концептуальний пристрій з двома екранами на виставці CES 202, продемонструвавши при цьому ще кілька концептуальних апаратних засобів, а також ігровий ноутбук G5 15 Special Edition з мобільними чіпами Ryzen 4000 від AMD. Концептуальний дует Dell, як випливає з назви, є прототипом концепції, яка дає уявлення про те, якими можуть бути майбутні пристрої з двома екранами. І в цьому випадку Concept Duet складається з сміливою комбінації двох великих 13,4-дюймових дисплеїв.

Крім концептуальних ноутбуків, Dell також представила новий G5 15 Special Edition (SE) – ігровий ноутбук, який переключається на використання одного з нових мобільних процесорів AMD Ryzen 4000 H-Series (з максимальною продуктивністю в 8 ядер). 16-потоків. Це підкріплено графікою AMD у вигляді Radeon RX 5600M, 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD і можливість налаштовувати частоту оновлення 144 Гц з FreeSync.

Варіанти зберігання охоплюють один або декілька дисків, також ви можете працювати з SSD-накопичувачем PCIe об’ємом до 1 ТБ і жорстким диском об’ємом до 2 ТБ. Ця краса надійде в продаж з квітня 2020 року і буде коштувати від 799 $.

Releated Post