Короткий виклад про Citroen C3

Компанія Citroën представила свій автомобіль із серії C Cube – C3 Sitroen. Автомобіль призначений для покупців, які вперше купують автомобіль, і поставляється з цифровою підтримкою в будь-який час, у будь-якому місці, на будь-якому пристрої та з будь-яким контентом для власників. Французький автомобіль вироблятиметься в Індії з 90% локалізованими деталями.

Ось все, що вам потрібно знати про Citroеn C3:

  • Габаритні розміри. C3 має довжину 3,98 метра, колісну базу 2,54 метра та дорожній просвіт 180 мм. Автомобіль також має високий капот та підняту посадку водія. Цікаво, що Citroën вирішив не називати C3 позашляховиком довжиною менше 4 метрів, натомість позиціонуючи його для конкуренції як із позашляховиками, так і з хетчбеками на індійському ринку.
  • Вигадливий погляд. C3 виглядає молодше. Помаранчеві та чорні акценти на білому кросовому хетчбеку виділяють автомобіль. Тонкі X-подібні денні ходові вогні, штучна захисна пластина і велика пластина решітки радіатора надають відносно невеликого характеру подвійного шеврона. Автомобіль буде доступний у 4 колірних варіантах: білому, сірому, сріблястому та оранжевому, а також у двох варіантах кольору даху – сірому та оранжевому. Citroеn також пропонує 78 аксесуарів, які допоможуть вам налаштувати свій автомобіль так, щоб він відображав вашу індивідуальність.
  • Просторі інтер’єри. Човни Citroën C3 «найкращі на ринку за комфортом та місткістю». Задні сидіння мають два великі підголівники та 653 мм простору для ніг. Це більше, ніж будь-який міні-позашляховик забезпечує на даний момент.
  • Інформаційно-розважальна система. C3 оснащений інформаційно-розважальною системою з 10-дюймовим сенсорним екраном, що підтримує Apple Car Play та Android Auto. Крім того, система матиме функцію дзеркалування смартфона. Інформаційно-розважальна консоль буде розміщена на панелі приладів, яка відповідає їй з точки зору дизайну.
  • Силові агрегати. Citroën ще не розкрив технічні характеристики двигуна та трансмісії. Але, враховуючи, що автомобіль планує конкурувати з компактними позашляховиками з низьким радіусом дії, він, ймовірно, матиме 1,2-літровий трициліндровий бензиновий двигун із турбонаддувом та шестиступінчасту механічну коробку передач, а також варіант із автоматичною коробкою передач.
  • Суперники. C3 конкуруватиме як з хетчбеками, так і з позашляховиками початкового рівня в Індії. Сюди входять Renault Kiegar та Nissan Magnite. Хетчбеки, такі як Maruti Suzuki Vistara Brezza та Maruti S Presso, також є близькими конкурентами.
  • Дата запуску. Citroën офіційно призначив дату запуску C3 у першій половині 2022 року;
  • Очікувана ціна. Оскільки Citroën створив C3 для власників автомобілів-початківців, які шукають дизайн, комфорт і технології, пропонуємо актуальну ціну дізнатися у офіційного дилера Ситроен Нико.

Releated Post