Netflix залучив рекордні 13,1 млн підписників

Netflix підтвердив свій статус найбільшої у світі платформи для потокового відео, залучивши у IV кв. 2023 року 13,1 млн підписників. Цей рекордний для кварталу показник значно перевищив очікування. Виторг компанії теж виявився трохи вищим за прогнози.

Станом на кінець 2023 року Netflix налічував 260,28 млн підписників у всьому світі. В середньому аналітики очікували, що компанія повідомить про 8,8 млн нових користувачів за підсумками кварталу, але результат став значно кращим. На цій хвилі акції компанії також зросли.

Виторг у IV кв. 2023 виріс на 12% в річному обчисленні та склав $8,83 млрд, що перевищило попередній прогноз Netflix завдяки сприятливим валютним курсам і “сильнішому, ніж очікувалося, зростанню кількості підписників”, повідомила компанія. Чистий прибуток склав $938 млн, або $2,11 на акцію.

Звіт про прибутки за IV кв. з’явився після того, як того ж дня Netflix оголосив про укладення 10-річної угоди на трансляцію шоу WWE Monday Night Raw. “WWE – це чудова спортивна розвага з величезною, усталеною та пристрасною фан-базою, і ми віримо, що це довгострокове партнерство стане великою доданою вартістю для наших учасників”, – йдеться у листі до акціонерів.

Releated Post