Дієта і суші — наскільки корисні суші?

Суші та роли — це одні з небагатьох японських страв, що вже давно стали інтернаціональними. Дійсно, важко знайти хоча б одну країну, де б їх не куштували і не любили. Здавалося б, рис і риба — що путнього може вийти з такого “скромного” набору інгредієнтів? Але завдяки правильному поєднанню всіх компонентів японцям вдалось створити справжнє гастрономічне диво. А привнесена Заходом різноманітність рецептів, начинок та способів подачі, дозволяють зрозуміти, у чому криється секрет популярності суші.

Кажуть, суші настільки корисні, що раз на тиждень необхідно розвантажувати свій організм, харчуючись тільки ними. А якщо на меті стоїть схуднути, то робіть це смачно на суші-дієті! У них стільки вітамінів і корисних речовин, що їх вживання протягом дня повністю задовольняє потребу організму. Рис — це вуглеводи і клітковина, інакше кажучи, енергія і хороше травлення. Риба і морепродукти — білки, жирні кислоти і афродизіаки. Водорості — цинк, кальцій і йод. Васабі — відмінна дезінфекція ротової порожнини і шлунково-кишкового тракту. До того ж, всі продукти для суші та ролів низькокалорійні. Детальніше про переваги суші-дієти розповідає команда Кілограм Суші Проджект.

Суші-дієта — що це таке?

У чому полягає суші-дієта? Вживати їжу за допомогою паличок — це вже дієта. Особливо якщо йдеться про супи! А якщо серйозно, в одній порції суші може міститись усього від 50 до 90 ккал. Рис досить швидко втамовує голод, тому багато суші і ролів з’їсти просто неможливо. Ті, хто вже пробував таку дієту, стверджують, що їм вдалося швидко досягти результатів і повернути свій комфортний рівень ваги.

Отже, в день можна з’їсти не більше 25 ролів або суші. Може бути така пропорція: сніданок — 10 штук, обід — 10 штук, вечеря — 5 штук. У якості маленьких перекусів вдень можуть бути овочі, сашимі або легенький овочевий салат. Єдине, що потрібно повністю виключити зі свого раціону, це приправи васабі і маринований імбир. Вони тільки розпалюють апетит. Який саме рол Ви вживаєте — особливої різниці не відіграє, тому тут Вже вам вирішувати який саме суші сет замовити в Кілограм.

Скільки її потрібно дотримуватись?

Суші-дієта розрахована на 1,5-2 тижні. За цей час можна втратити мінімум 5-7 кг, а максимум залежить від обміну речовин і зашлакованості самого організму. А також від того, як часто і наскільки сильно Ви будете відступати від правил цієї дієти. Звісно що, будь-яка дієта — це не так вже й легко, проте суші-дієта доведе Вам, що дієта може бути не лише корисною, а й смачною. Адже часто буває так, що на дієті ми вживаємо корисні, але не зовсім смачні, а іноді й зовсім не смачні страви. Тому суші та роли — прекрасна альтернатива виснажуючим дієтам, за яких доводиться жертвувати смаком заради користі.

Взагалі, у японській кулінарній традиції велику увагу приділяють натуральності страви. Саме тому суші тут готують виключно зі свіжих та екологічних продуктів. До того ж, в японській кухні практично не використовуються обробка приправами та високими температурами, що гарантує якість страви та її “чистий смак” і користь.

Мабуть, багато хто б хотів спробувати такий смачний та ефективний спосіб схуднути та підтримувати свій організм у формі, але в такому випадку доведеться щодня стояти у плити, готуючи суші та роли. А це значить, що потрібно весь час мати під рукою свіжу рибу, що не піддавалася заморожуванню, правильно приготований японський рис і соковиті овочі. Не найлегша задача чи не так? Може здатись, що це досить клопітка дієта, але Кілограм Суші Проджект зовсім не згоден з цією думкою! Для збереження свого часу і нервів, можна замовити справжні японські суші у Житомирі від Кілограм прямо тут і зараз. Наші кур’єри доставлять замовлення до Вашого столу за лічені хвилини. Замовляйте суші на сніданок, обід і вечерю від Кілограм і худніть із задоволенням!

Кілограм Суші Проджект — лише смачні та корисні суші, приготовані руками майстрів, що люблять свою справу!

Releated Post