У NFS: Underground 2 додали трасування променів за допомогою RTX Remix

Днями вийшла поліпшена версія інструментарію RTX Remix, що дозволяє оновлювати старі ігри. Подивіться, який вигляд може мати оновлена Need For Speed Underground 2.

Need For Speed Underground 2 – одна з найулюбленіших частин серії від Electronic Arts. Американська студія вперше використала у своїй продукції відкритий світ, що було рідкістю на ігровому ринку того часу. Тепер один з ютуберів вирішив освіжити гру за допомогою відомого інструменту, створеного для цієї мети.Один із користувачів інтернету здивував своїм проєктом. Він опублікував на YouTube відеоролик, у якому продемонстрував оновлену версію легендарної Need for Speed Underground 2. Ця процедура стала можливою завдяки використанню технології RTX Remix.

NVIDIA розробила технологію, яку можна використовувати для ремастерингу старих ігор. Це передбачає додавання трасування променів, яке покращує якість тіней і освітлення. Таким чином користувач, відомий як “Cycu1”, дав нове життя NFS Underground 2. У трохи більше ніж восьмихвилинному відео ми бачимо порівняння з оригінальною версією.

Releated Post